Adil Demireren Mustafa Musoğlu Anaokulu
FATİH MAH. 1925 SK. NO 27 PAMUKKALE / DENİZLİ
02585020758

VİZYON

Her çocuğa ulaşabilen bir kurum olmak, kapsayıcı eğitime örnek teşkil etmek. Bu sebepten dolayı okulumuzda her birey bir değerdir; herkesçe kabul edilir ve saygı görür.

MİSYON

Okul öncesinden her çocuk faydalansın ilkesinden hareketle bölgemizdeki velilere ulaşmak istiyoruz.Her çocuğun ihtiyacına cevap vermeyi hedefliyoruz.Çocukların yaparak yaşayarak öğrendikleri,araştırma imkanı buldukları,Türkçeyi düzgün kullanabilmelerine imkan sağlayan,akranlarıyla bir arada eğitim öğretim aldıkları,projelerin içinde aktif rol alarak öğrendikleri,manevi ve milli değerlerimizi davranış haline getirdikleri; kapsayıcı eğitimi hedef alarak her çocuk özeldir yaklaşımıyla tüm çocukların kendi gelişim hızlarında ilerlemesini hedef alıyoruz.

Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM

İKİLİ ÖĞRETİM